aaaa logo

Pulsure.dk - Danmarks største forhandler af Pulsure og cykelcomputere

 

Om Pulsure.dk 

  • Denne side har ingen underlæggende sider.

Hos Pulsure.dk finder du alt i pulsure og GPS'er til bl.a. løb, cykling, fitness, roning, kajak, svømning og mange andre sportsgrene, både til motion og elitesport.

Vi forhandler produkter fra alle de kendte producenter af kvalitetsudstyr til pulsmåling. Hos os finder du mærkerne Garmin, Polar, Suunto, TomTom, Wahoo, Bryton og Mio Alpha.
Læs mere om mærkerne her >>

Pulsure.dk har siden 2001 leveret pulsure, cykelcomputere og udstyr til pulstræning til kunder i hele Danmark. Vi har stor erfaring med de produkter vi har i butikken, og vi har kun produkter, som vi kan stå inde for. Pulsure.dk bygger på en høj grad af rådgivning og service, hvilket har gjort os til Danmarks største forhandler af netop pulsrelaterede produkter.

Vi har gennem alle årene selv testet og beskrevet produkterne, og den viden vi har samlet, både omkring pulstræning og produkterne, kommer selvfølgelig vores kunder tilgode. I mange tilfælde kan vi faktisk yde en bedre service end producenterne selv, fordi vi har en større berøringsflade med kunderne og dermed kender de problemer der kan opstå. 

 

Citat

At vinde betyder ikke alt - men at ville vinde gør!

Vince Lombardi
 
 
 
amaster.dk ApS / Strandkærvej 87, 1. / 8700 Horsens / T. 7564 3999 Sitemap