aaaa logo

FreeSports.dk - Nordens største forhandler af Suunto-ure og instrumenter til outdoor, dykning, træning og fritid

 

Om FreeSports.dk 

Her finder du information om FreeSports.dk - om sitet, mærkerne og medarbejderne du møder i butikken såvel som i telefonen eller på mail, når du henvender dig.

FreeSports.dk startede som en videreførsel af SuuntoShop.dk, som på tre år er blev danmarks største Suunto forhandler. Med den nye shop blev sortimentet udvidet kraftigt og du finder således produkter fra en lang række andre producenter som f.eks Polar, Garmin, CEP, VivoBarefoot, Inov8, GoPro, Zone3, Aclima og mange flere - altsammen produkter hvor kvaliteten er i den høje ende af skalaen.

Suunto er sportsure med stil, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd - og du finder ure til enhver form for sport og aktivitet. Udvalget er kæmpe stort og uanset om du går efter pulsure, outdoorure eller dykkerure har Suunto svaret - urene findes i mange designs og du finder med garanti også et der matcher din personlige stil og de aktiviteter du dyrker.

På FreeSports.dk vil vi fokusere på grej der er skabt til at blive brugt og vi henvender os derfor til dig der kan lide at bruge tid i naturen - om det er på kanotur, vandreture, ultraløb, triathlon, dykning eller faldskærmsudspring, så har vi de kvalitetsprodukter der er med til at gøre dine opleveler uforglemmelige.

Udover alm. info omkring vores forretning, vil vi også løbende bringe nyheder om produkter og tiltag i Suunto's verden. 

Klik på menupunkterne til venstre, for at læse mere... 

 

Citat

At vinde betyder ikke alt - men at ville vinde gør!

Vince Lombardi
 
 
 
amaster.dk ApS / Strandkærvej 87, 1. / 8700 Horsens / T. 7564 3999 Sitemap